Lenzerheide - najbolje od najboljeg


Sedmodnevni skijaški programi u skijalištu Lenzerheide - Arosa, koje pored St. Moritza i Davosa, svakako pripada društvu najboljih skijališta Švajicarske. Budite i vi deo skijaške elite koja je imala privilegiju skijati na ovim besprekornim skijaškim terenima, uređenim na "svajcarski" način.

Skijalište Lenzerheide raspolaže sa 155 km skijaških staza, koje se prostiru izmedu 1.230. i 2.865 m/nv. Žičare polaze iz mesta Lenzerheide i Valbella, koja međusobno deli jezero Heldsee, na dve strane, istočnu i zapadnu. Skijalište poseduje ukupno 40 najsavremenijih ski liftova. U decebru 2013. skijališta Lenzerheide i Arosa su međusobno povezana novom velikom gondolom, tako da sada čine povezani skijaški sistem od ukupno 225km ski staza (Lenzerheide 155km i Arosa 70km), za koji važi jedinstveni skipas. Lenzerheide je poznato i kao skijalište u kome se održava finale FIS Svetskog kupa u alpskom skijanju gde se voze sve discipline.

Smene za sezonu 2014/2015:
- 10-17. janaur 2015.

Polasci su petkom ili subotom, a povratak je u zavisnosti od toga ili naredne nedelje ili ponedeljka (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman uključuje autobuski prevoz, sedmodnevni smeštaj na bazi izabrane usluge i šestodnevni skipas za ski oblast Lenzerheide - Arosa. Moguće su doplate i za sedmi dan skijanja (uz redukovanu cenu skipasa).

Ponudu SkiBusa za sezonu 2014/2015  za Lenzerheide možete preuzeti ovde.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Lenzerheide - Arosa

U istočnom delu Švajcarske nalazi se čuveno skijalište Lenzerheide. Prostire se iznad grada Chur, koji obiluje bogatim arhitektonskim nasleđem i važi za jedan od najstarijih gradova Evrope. Ukupno 155km skijaških staza koje se prostiru izmedu 1.230. i 2.865 m/nv, povezuje 40 najmodernijih ski listova. Žičare polaze iz mesta Lenzerheide i Valbella, koja međusobno deli jezero Heldsee, na dve strane, istočnu i zapadnu. Sezone 2013. skijališta Lenzerheide i Arosa su međusobno povezana novom velikom gondolom, tako da sada čine povezani skijaški sistem od ukupno 225 km ski staza, za koji važi i jedinstveni skipas. Lenzerheide je poznato i kao skijalište u kome je u nekoliko navrata održano finale Svetskog kupa u alpskom skijanju gde se voze sve discipline od slaloma do spusta...

Detaljnije...