Schladming Dachstein


Schladming - skijajte na stazama Svetskog kupa
Skijajte  u Schladmingu jednom od najmodernijih ski centara u Austriji na 125 km staza sa mogućnošću proširenja na oblast Ski Amade - 860 km.  Imaćete priliku da oprobate svoje skijaško umeće i na crnoj spust stazi koja je pozornica noćne trke slaloma za skijaše u Svetskom kupu. Obavezno treba posetiti i glečer Dachstein s vrhom na 2700 mnv. Osim fantastičnih staza i pogleda na vrhove u okruženju tu se nalazi i boarderska Meka – Dachstein Superpark.

U sezoni 2010/2011 SkiBus će u januaru i martu za svoje članove organizovati sedmodnevne aranžmane u Schladmingu. Termini su:
- 08.-15. januar 2011.
- 12.-19. mart 2011.


Aranžman obuhvata:

- Prevoz na relacijii Beograd - Schladming - Beograd,
- Sedmodnevni smeštaj u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim apartmanima,
- Šestodnevni ski pas za ski region Schladming Dachstein.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Schladming - Dachstein

Schladming jedno od najpopularnijih Austrijskih skijališta poznat je u svetu kao domaćin trke Svetskog kupa u alpskom skijanju. Što se skijanja tiče, Schladming nudi 115 km staza na četiri povezana brda: Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen i Reiteralm., ali i Galsterbergalm i glečer Dachstein koji nisu u sistemu žičara. Svi skijaši će poželeti da probaju crni spust do centra Schladminga, stazu koja je pozornica noćne trke slaloma za skijaše u Svetskom kupu.

Detaljnije...