Ski Tour de France - 7dnevno skijanje u više francuskih skijališta


Haute Alpi na skijama.. Skijajte u sledećim francuskim ski centrima: Puy Saint Vincent, Vars i Risoul, Les Orres, u nezaboravnom sedmodnevnom apsolutnom skijaškom programu - Ski Tour de France.

Ukoliko imate želje za beskrajnim skijanjem, energije da iskijate čak u tri francuska ski centara i izazov vam je da obiđete ogromna planinska prostranstva, ovo je idealan program za vas.

Termini za sezonu 2022/2023:
- 31. decembar 2022. - 07 . januar 2023. - novogodišnje skijanje
- 07-14. januar 2023.

Ovaj jedinstveni skijaški program obuhvata:
- Prevoz na relaciji Beograd - Saint Vincent - Beograd,
- Sedmodnevni smeštaj u odgovarajućim apartmanima u skijalištu Puy Saint Vincent (rezidencija poseduje bazen, koji je na usluzi gostima),
- Šestodnevni skipas koji uključuje no limit skijanje u  Saint Vincentu i po jedan dan u sledećim ski centrima: Vars i Risoul i Les Orres.
- Neophodne transfere do navedenih ski centara a prema programu puta.

PROGRAM PUTOVANJA
1.Dan. Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta i u unapred predviđeno vreme u ranim večernjim satima. Vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Italiju, Francusku..
2. Dan
. Dolazak u ski centar Puy Saint Vincent u popodnevnim satima i smeštanje u odgovarajuće apartmane.
3. Dan. Nakon podele skipasa u jutarnjim satima, sledi skijanje u samom skijalištu Puy Saint Vincent.
4-7. Dan. Dva dana skijanja u matičnom skijalištu gde je i baza ovog programa, u ski centru Puy St Vincet. Pored toga, uokviru porgrama SkiTour de France dva dana će biti organizovani izleti i celodnevne skijaške avanture u ski centrima Vars&Risoul i Les Orres.
8. Dan. Poslednji, šesti dan skijanja u ski centru Puy St Vincent.
9. Dan. Izlazak iz apartmana, odjava istih i pakovanje stvari u autobus. Polazak za Beograd u kasnim jutarnjim satima. Putovanje za Srbiju, sa usputnim zaustavljanjem u outlet centru Vicolungo (3 sata pauze).
10. Dan. Dolazak za Beograd oko podneva.

Napomena: Program putovanja ne obavezuje putnike da ga se striktno pridržavaju. Svi jednodnevni izleti i odlasci u ski centre Vars i Risoul i Les Oress su opcionog karaktera i nisu obavezujući. Oni koji ne žele određenog dana da putuju ili jednostavno propuste polazak autobusa, mogu taj dan skijati u matičnom ski centru Puy Saint Vincente, za koji skipas važi punih 6 dana (važi po 1 dan i za pet ostalih navedenih ski centara). U dogovoru sa grupom, vodič zadržava pravo menjanja i korekcije rasporeda odlazaka u određene ski centre.

Alpe d'Huez, Vars i Risoul, Serre Chevalier i Montgenevre u nezaboravnom 10danevnom apsolutnom skijaškom programu - Ski Tour de France.

Ukoliko imate želje za beskrajnim skijanjem, energije da iskijate čak 6 odličnih francuskih ski centara i izazov vam je da obiđete ogromna planinska pronstranstva, ovo je idealan program za vas. Ovaj jedinstveni skijaški program obuhvata prevoz na relaciji Bograd - Saint Vincent - Beograd, 10dnevni smeštaj u apartmanima u skijalištu Puy Saint Vincent, 9dnevni skipas koji uključuje 3 dana skijanja u  Saint Vincentu i po 1 dan u sledećim ski centrima: Les 2 Alpes, Alpe d'Huez, Vars i Risoul, Serre Chevalier i Montgenevre, kao i neophodne tranfere do navedenih ski centara a prema programu puta.

Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

La Norma, 06 - 13. januar 2024. - Ski tour de France - Mauriene

Ski centar La Norma se nalazi neposredno uz italijansku granicu i odmah po izlasku iz tunela Frejus. Ovaj ski centar je poznat po raznovrsnim ski stazama, kako za početnike, tako i za odlične skijaše. Celo naselje je pešačka zona i samim tim predstavlja pravi ″Raj″ za porodice. Smeštaj je u apartmanima.
Skijaški prostor se prostire na oko 700ha sa 65 km uređenih staza. Sve staze do 2.000 m/nv pokrivene su snežnim topovima, tako da dovoljno snega za skijanje ima tokom čitave sezone. Preporučujemo ga porodicama sa decom, a naročito zbog odličnog odnosa kvalitet/cena.  Cena za 7 noćenja, ski pas i prevoz od - 349 evra.

Detaljnije...