Tignes i Val d'Iser - skijajte gde skijaju najbolji


Tignes i Val d'Iser - skijajte na mestu gde skijaju najbolji !!!
Tokom sledeće sezone SkiBus organizuje sedmodnevne ski aranžmane, sa smeštajem  u ski centru Tignes, u Francuskoj.  Skijajte na 300 km staza u kompleksu skijališta L' Espace Killy  u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 155 m do 3450 m i obuhvata skijališta Val d'Isera i Tignesa (Tinja). Uživajte na stazama na kojima skijaju i najbolji skijaši sveta. Oprobajte se skijajući na čuvenoj veleslalomskoj stazi u Val d'Iseru, na kojoj se održava Svetski kup.

Polasci su petkom, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman obuhvata: Prevoz na relacijii Beograd - Tignes - Beograd, sedmodnevni smeštaj u četvorokrevetnim ili šestokrevetnim apartmanima i šestodnevni ski pas za skijalište Tignes sa150km ski staza. Moguća je doplata skipasa za celu oblast Espace Killy  (Tignes + Val d'Isere) koja obuhvata 300 km ski staza.  Espace Killy ski pas omugućava i besplatno korišćenje zatvorenog bazena i klizališta u Tugnes-u.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Tignes i Val D'Isere, 27. januar - 03. februar 2024.

Espace Killy -Tignes i Val d'Iser - skijališta oblast u Savojskim Alpima, koja obuhvata 300 km ski staza, proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do čak 3450m i važi za možda i najbolje skijalište na svetu. Bićete u prilici da skijate na izuzetnim i dugačkim stazama, od kojih je svakako najpoznatija veleslalomska staza u Val d'Isereu, na kojoj se vozi Svetski kup, a očekuje vas i odlučan provod. Skijajte na mestu gde skijaju najbolji!
First minute cena paketa, koji uključuje prevoz, sedmodnevni apartmanski smeštaj i šestodnevni skipas. Cena  od 619 eur.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Espace Killy -Tignes i Val d'Iser

L' Espace Killy je kompleks skijališta u Savojskim Alpima, koje se proteže se na nadmorskoj visini od 1550m do 3450m i obuhvata skijališta Val d'Isere sa 150km staza i Tignes (Tinj), takođe sa 150km ski staza. Ova visina ski centra omogućava skijanje i u letnjem periodu i to na dva glečera: Grande Motte (3656 m) iznad Tignesa i Pissaillas (3488m) iznad Val D'Isera. Od kada je skijaška legenda Jean Claude Killy (osvajač 3 zlatne medalje na Olimpijskim igrama 1968. godine) preuzeo vođenje jedinstvenog ski sistema L' espace Killy, ono je postalo jedno od najposjećenijih skijališta u Evropi. Bilo da ste početnik, rekreativac ili vrhunski skijaš ovde ćete svakako naći nešto za svoj ukus. Espace Killy s pravom važi za jedno od nalepših skijališta na svetu.

Detaljnije...