Valfrejus - sedmodnevni ski program


Valfrejus - sedmodnevni skijaški programi u toku zimske sezone, sa akcentom na zimski raspust, u jednom od brojnih skijališta Maurinne doline, koja je poznata po velikom broju ski centara. Osnovi ski pas pored ski centra Valfrejus podrazumeva i La Norma pa je skijašima neograničeno svih 6 dana na raspolaganju 135 km skijaških staza. Ski centri su povezani besplatnim skibusom. Programom je obuhvaćeno sedam noćenja, šestodnevni ski pas i prevoz. Smeštaj iz ponude je apartmanskig tipa i jako je dobrog nivoa kvaliteta, često i sa dodatnim sadržajima...

Boraveći u ski centru Valfrejus skijaši imaju mogućnost da neograničeno skijaju i u ski centru La Norma sa ukupno 135 km ski staza uz korišćenje besplatnog skibusa između njih.
U ceni ski pasa je i prošireni "Espace Haute Maurienne Vanoise" (ex Eski-Mo) skipas, koji omogućava skijanje po jedan dan u još 4 ski centra doline Maurine: Val Cenis, Aussois, Bessans i Bonneval sur Arc koji sa skijalištima Valfrejus La Norma imaju ukupno 350 km ski staza, do kojih postoji organizovan besplatan lokalni prevoz.

Takođe, u organizaciji našeg udruženja, skijaši na ovim aranžmanima će imati i mogućnost fakultativnog ski izleta u čuveni ski centar Val Thorens (organizacija prevoza do Orelle-a, odakle se gondolom izvlači do samog Val Thorensa).

Polasci su petkom u popodnevnim satima, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman uključuje autobuski prevoz, sedam noćenja u izabranom smeštaju iz ponude i šestodnevni skipas za ski skijališta Valfrejus i La Norma sa proširenjem skipasa na "Espace Haute Maurienne Vanoise" kao i Val Thorens uz odgovarajuću doplatu za skipas i transfer do Orelle-a.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Valfréjus

Valfrejus je moderan, dobro dizajniran ski centar na 1550 m/nv. Nalazi se u podnožju vrha Ponte du Frejus 2934 m/nv, u dolini Maurienne u blizini italijanske granice, nedaleko poznatog ski domena "3 Doline" sa 600 km staza. Na skijalištu preovlađuju lake-plave i srednje-crvene ski staze, a ljubiteljima freestyle-a na raspolaganju je Snovpark. 11 žičara opslužuje više od 60 km ski staza, najviša stanica žičare se nalazi na nadmorskoj visini od 2737 m, na vrhu Punta Bagna, odakle se na sve strane pružaju prelepi pejzaži.

Detaljnije...