Vars i Risoul (Forêt Blanche) - sedmodnevni ski programi


Sedmodnevni ski aranžmani u ski centru Forêt Blanche (Vars i Risoul)

Boravite sedam dana u ski oblasti Forêt Blanche koga zajedno formiraju ski centri Vars i Risoul. Uživajte na 180km ski staza, koje se prostiru na visinskoj razlici od 1650m do 2750m. Forêt Blanche predstavlja najveće skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa (Hautes Alpe), a karakteriše ga bujna vegetacija, što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Centar odlikuje preko 300 sunčanih dana godišnje, a položaj i veličina planinskog masiva osigurava dovoljno snega u zimskim mesecima.

Polasci su petkom, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aramžman uključuje prevoz, sedmodnevni smeštaj u izabranim apartmanima i šestodnevni skipas (nedelja-petak) za celo skijalište Forêt Blanche (Vars i Risoul)


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Risoul i Vars - Forêt Blanche

Risoul zajedno sa Varsom formira skijalište Forêt Blanche, koje sa 180km ski staza i visinskom razlikom 1650m – 2750m predstavlja najveće skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa (Hautes Alpe). Skijalište na dva dela razdvaja vrh Pic de Chabrières (2750m). Kao jedno od retkih francuskih neglečerskih skijališta, Forêt Blanche krasi bujna vegetacija, što je specifično za alpska skijališta niske nadmorske visine. Centar karakteriše preko 300 sunčanih dana godišnje, a položaj i veličina planinskog masiva osigurava dovoljno snega u zimskim mesecima.

Detaljnije...