Ski vikend na Kopaoniku


Platite jedan a skijajte puna dva dana!!!

Subota:
- Polazak na ski vikend na Kopaonik u petak u 22,0h ili subota 03,30h
- Dolazak i smeštaj,
- Pun skijaški dan na Kopu.
- Noćenje / večera i noćenje u hotelu

Nedelja:
- Doručak (ukoliko je usluga na bazi polupansiona)
- Celodnevno skijanje na Kopu
- Ulazak u sobe i spremanje i sređivanje za povratak
- Poratak u nedelju pola sata po završetku rada žičara.

Obezbeđna su puna dva skijaška dana. Usluga je na bazi noćenja ili polupansiona  u obezbeđenom smeštaju, koji je u ponudi za konkretan vikend. Kada su u pitanju hoteli najčešća je polupansionska ponuda, a kod apartmana usluga je na bazi noćenja.
Našim skijašima obično uspevamo da obezbedimo i ulazak u sobe i apartmane odmah po dolasku, a izlazak iz istih u nedelju tek po završetku rada žičara, čime se pruža pogodnost tuširanja i sređivanje pre samog povratka. Ovim konceptom se plaća samo jedan dan, a faktički dobijaj puna dva  dana boravka na planini.

SkiBus ski vikendi na Kopu se organizuju svakog vikenda u toku zimske sezone (novembar-april), naravno, kada uslovi za skijanje to dozvoljavaju.

Moguće je koristiti i samo prevoz, u jednom ili oba smera.


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Kopaonik

kop03

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom Nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji. Njegov najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017 m/nv. na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka Josifa Pančića po kome je dobio ime. Ceo masiv je dobio naziv po velikom rudnom bogatstvu koje je na njemu eksploatisano - kopano još od srednjeg veka, a na njegovom širem prostoru je smešten čitav niz kulturno - istorijskih spomenika iz perioda od XII do XV veka.

Detaljnije...