Mitter Wirt ***

mitter wirt

Hotel Mitter Wirt se nalazi u Piesendorfu, mestu koje je na dva kilometra od Kapruna i četiri kilometra od Zell am See-a. Od hotela u toku sezone voze lokalni skibusevi na donje stanice brojnih gondola.

Hotel je kompletno uređen u tradicionalnom stilu, a ono što je posebno potrebno naglasiti jeste da je starosti preko 650 godina. Kompletan enterijer je u tom duhu. Neposredno do hotela nalazi se mala katolička katedrala, koja imače ovom živopisnom mestu ulepšava ambijent.

Hotel raspolaže sa 60 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i dva apartmana koja se sastoje od dve sobe. Svaka soba sadrži i dodatni pomoćni ležaj, telefon, sat-tv i kupatila sa wc-om inače kompletno renovirana.

Od dodatnih sadržaja hotel raspolaže sa: parkingom za vozila, malim restoranom - krčmom urađenom u tradicionalnom stilu, velikim restoranom, ogromnom letnjom terasom, bar salom i saunama.

Ovaj hotel iskreno preporučujemo i za individualna putovanja, van organizovanih grupa SkiBusa. Spoj tradicionalnog i modernog sa smeštajem i ishranom u ambijentu starih vremena, čini da ovo mesto pruža uslugu, koja je čak i iznad austrijskih standarda.

Tokom cele godine možete rezervisati smeštaj za hotel Mitter Wirt kod nas.