Hotel Beograd - Istočno Sarajevo

H Beograd ISarajevo1

Novoizgrađeni hotel "Beograd" savremenog poslovnog tipa sa odgovarajućim komforom po svetskim standardima, predstavlja idealnu bazu kako poslovnim ljudima, tako i onima koji putuju na odmor i uživanje. Neposredna blizina sarajevskog aerodroma (2 km) i atraktivnih ski centara čini ovaj hotel idealnim za smještaj turista ali i poslovnih ljudi. Zbog povoljne lokacije i izuzetne ponude, hotel "Beograd" predstavlja jedan od najatraktivnijih hotela u Istočnom Sarajevu.

Hotel "Beograd" raspolaže sa 44 luksuzno opremljene sobe ukupnog kapaciteta 90 ležaja, od kojih su 21 jednokrevetna, 20 dvokrevetnih, 5 trokrevetnih, 2 apartmana i 1 Predsjednički apartman. Sve sobe posjeduju kupatilo, telefon, frižider, bar, kablovsku televiziju i centralno grejanje.

Ponuda hotela upotpunjena je luksiznim restoranom, ekskluzivnim "Klubom književnika", aperitiv barom i salom za sastanke. U restoranu kapaciteta 100 mjesta, idealnom za organizovanje svečanih prijema, banketa i koktel zabava, možete uživati u specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, kao i velikom izboru vina i koktela.

Hotel posjeduje prostrani parking i garažu koji su pod 24-časovnim nadzorom. Hotel "Beograd" raspolaže svim onim što je neophodno savremenom čoveku. Ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju 24h dnevno kako bi Vaš boravak u hotelu "Beograd" bio što udobniji i ostao Vam u nezaboravnom sjećanju. Hotel "Beograd" udovoljiće željama i najprobirljivijih gostiju. O kvalitetu hotela i njegove smještajne i gastronomske ponude, svjedoči i priznanje „Zlatna turistička ruža“ - 3. mjesto za sezonu 2006/2007 u konkurenciji od preko 2000 ugostiteljskih objekata u Bosni i Hercegovini.   

INFO: Aleksandrija comerc” doo
Hotel “Beograd”
Vojvode Radomira Putnika br.8
71 123 Istočno Sarajevo
Republika Srpska - Bosna i Hercegovina