Les Balcons de la Vanoise - La Norma

Izgrađena u tipičnom stilu ove regije, nalazi se na ulazu u naselje, nedaleko od prodavnica i oko 250 metara od najbliže žičate. Skijama se u povratku može stići do blizu rezidencije.
Apartmani su structure od studija za 4 osobe, do 4 prostornih apartmana za 10 osoba.
Svi su kompletno opremljeni za predviđeni broj osoba i imaju: kuhinju sa električnim šporetom, mikrotalasnu ili električnu pećnicu ,frižider, mašinu za sudove u studijima, dvo, tro i četvoroprostornim apartmanima, kupatila sa kadom ili tušem i WC-om, TV (plaća se) i balkon ili terasu.
Na raspolaganju gostima je servis za pranje rublja (plaća se), internet (plaća se) i javni pokriveni parking nedaleko od rezidencije – besplatno.

Položaj rezidencija u naselju La Norma:

Opis studija i apartmana u ponudi:
Napomena: Opsi i fotografije su informativnog karaktera i ne mogu da predstavljaju sastavni deo Ugovora o putovanju.

Studio za 4 osobe (oko 22 m2).
Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (2 osobe), krvet na sprat u ulaznom delu (2 osobe), opremljena kuhinja: električni šporet, frižider, električna pećnica ili mikrotalasna pećnica. Kupatilo sa WC-om i balkon ili terasa.

Apartman 2P4, dvoprostorni za 4 osobe (oko 30 m2).
Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (2 osobe), ili dva odvojena ležaja, spavaća soba sa dva kreveta, opremljena kuhinja: električni šporet, frižider, električna pećnica ili mikrotalasna pećnica. Kupatilo sa WC-om i balkon ili terasa.

Apartman 3P6, troprostorni za 6 osoba (oko 43 m2), neki su na dva nivoa.
Dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje (2 osobe), ili dva odvojena ležaja, jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i druga soba francuskim krevetom, opremljena kuhinja: električni šporet, frižider, mašina za sudove, električna pećnica ili mikrotalasna pećnica. Kupatilo sa kadom, tuš kabina i odvojeni WC i balkon ili terasa.