Relais de Guisane

Rezidencija "Relaise de la Guisane" se nalazi u gradu Brianconu. Locirana je neposredno uz polaznu satanicu gondole "Prorel" koja izvlači na skijalište Serre Chevalier. 
Sam grad Briancon pruža širok spektar ogućnosti zabave i sportskih aktivnosti. Od rezidencije je potrebno svega nekoliko minuta laganog hoda od samog centra Briancona, a u neposrednoj blizini su prodavnice, servisi, restorani...

Apartmani su 1/5 krevetni ili 1/6 krevetni. Apartmani nisu tipski opremljeni, svaki apartman je sa različitim nameštajem i opremom. Osnovna karakteristika za sve apartmane je:

- 1/4 krevetni apartman je dvoprostorni površine 25m2. U ulaznom delu studija nalazi sekrevet na sprat, odvojena soba sa bračnim krevetom, priborom opremljena kuhinja i kupatilo sa toaletom.

 - 1/5 krevetni apartman je dvoprostorni površine 20-25m2 sa dnevnom sobom sa kaučem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena soba sa krevetima na sprat i petim krevetom koji se izvlači ispod kreveta na sprat, kupatilo, toalet.

 - 1/6 krevetni apartman je dvoprostorni površine 25-35m2 sa dnevnom sobom sa ležajem na razvlačenje, priborom opremljena kuhinja, odvojena spavaća sa bračnim krevetom ili dva ležaja, manja spavaća ili kabina sa dva kreveta ili krevetima na sprat, kupatilo i toalet.

Uglavnom svi apartmani imaju balkon ili terasu, TV, mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove. Otvoreni parking je ispred ili u blizini objekta.

Prilikom ulaska u apartmane ostavlja se depozit. Potrebno je poneti sopstvenu posteljinu i peškire ili se mogu iznajmiti na licu mesta. Obavezno je i završno čišćenje koje možete sami uraditi ili tu uslugu platiti.