Rezidencija BORSAT IV - Tignes

Rezidencija BORSAT IV - Tignes, se nalazi na vrhu naselja Val Claret, udaljena 50 m od najbliže ski staze i žičare sedežnice. Val Claret je naselje u Tignesu poznato kako po idealnoj dostupnosti ski staza i žičara tako i po brojnim noćnih klubovima, barovima, restoranima i kosmopolitskom noćnom životu.

Residence Le Borsat IV, tradicionalne planinske arhitekture, sastoji se od 58 smeštajnih jedinica sa balkonima, od studija za 4 osobe do 2-prostornih apartmana za 6 osoba. Apartmani us u okviru rezidencije raspoređeni na 6 spratova sa dva lifta. Svaka smeštajna jedinica  ima kuhinju sa šporetom, mikrotalasnom, frižider, mašinu za sudove, aparat za kafu, toster i čajnik i pristup internetu.

Za animaciju gostiju, u ulaznom holu rezidencije pored recepcije postoji bilijar.  Svaki apartman ima svoj ormarić-box u skijašnici za ostavljanje opreme za skijanje. Postoji pokriven i otvoren parking prostor.

Opis smeštaja:

Sve smeštajne jedinice - studiji i apartmani imaju:
    - Kuhinju sa električnim šporetom, mikrotalasnu pećnicu, frižider, mašinu za sudove, aparat za kafu, toster, čajnik.
    - Kupatilo sa kadom, zaseban WC, osim u 4-krevetnom studiju gde je kupatilo sa tuš kabinom i WC-om.
    - Balkon.

Studio  za 4 osobe
Dnevna soba sa krevetom na izvlačenje (za 2 osobe), 1 spavaća soba sa odvojivom pregradom sa krevetom na izvalačenje (za 2 osobe).
Studio  za 5 osoba
Dnevna soba sa 1 krevetom za jednu osobu i krevetima na izvlačenje (za 2 osobe), 1 spavaća soba sa odvojivom pregradom sa krevetom na izvalačenje (za 2 osobe).
Dvosobni stan 6 osoba - od 33 do 36 m²
Dnevna soba sa krevetom na izvlačenje (za 2 osobe), 1 spavaća soba sa 1 bračnim krevetom (za 2 osobe), 1 spavaća soba sa odvojivom pregradom sa krevetom na izvalačenje (za 2 osobe).