Le Baite - Montecampione 1800

La Splaza je bazni apartmanski kompleks u italijanskom ski centu Montecampione izgrađen na velikom platou na 1200 m/nv sa koga se pruža prelepi pogled na dolinu Kamonoika. Skijaški plato ispred apartmanskog kompleksa je i glavna plazna stanica skijališta sa koga kreće žičara sedežnica "Monte Corniolo" koja povezuje ostale delove ski centra kao i ski lift "Gardene" namenjen početnicima.  Sa druge strane, iza apartmanskog kompleksa je veliki besplatan parking.

Kompleks "La Splaza" je izgrađen u klasičnom planinskom stilu, predstavlja moderanu kružnu strukturu koja zatvara dvorište sa tremovima gde su smešteni različiti sadržaji (prodavnice, restorani). U centru dvorišta je fontana izrađena od granita...

U "La Splaza" apartmanskom kompleksu se nalaze sledeći sadržaji: bazen, restorani, barovi, prodavnice i servisi ski opreme, mini klub za decu. Na ovoj poalznoj stanici skijališta postoji škola skijanja sa instruktorima koji govore engleski.

Svakih 20 minuta šatl autobus vozi u centar sela (5 minuta vožnje), gde postoje prodavnice, supermarket i bioskop.

130 novoizgrađenih apartmana u kompleksu "La Splaza" su jednostavno i funkcionalno dizajnirani tako da zadovolje potrebe skijaša. Na raspolaganju je četiri tipa apartmana:

La Splaza - Tip T1:
Studio apartman za smeštaj do 4 osobe. U dnevnom boravku krevet-sofa na razvlačenj za  dve osobe, kreveti na sprat u ulaznom delu apartmana, kuhinja opremljena priborom, kupatilo.

La Splaza - Tip T2:
Studio apartman za smeštaj do 6 osoba. U dnevnom boravku krevet-sofa na razvlačenj za  dve osobe, otvorena spavaća soba (odvojena zavesama) sa dva kreveta, kreveti na sprat u ulaznom delu apartmana, kuhinja opremljena priborom, kupatilo.

La Splaza - Tip T3:
Apartman za smeštaj do 6 osoba. U dnevnom boravku krevet-sofa na razvlačenj za  dve osobe, spavaća soba sa dva kreveta, kreveti na sprat u ulaznom delu apartmana, kuhinja opremljena priborom, kupatilo.

La Splaza Tip - T4:
Komforan apartman za smeštaj do 6 osoba. U dnevnom boravku krevet-sofa na razvlačenj za  dve osobe, 1 ili 2 spavaće sobe sa dva kreveta, predsoblje sa ili bez kreveta na sprat, kuhinja opremljena priborom, kupatilo. Ako je dupleks verzij, na gornjem nivou je jedna od spavaćih soba sa drugim kupatilom.

Opis se može neznatno razlikovati od apartmana do apartmana.