Holiday Park - Ponte di Legno

Residencija "Holiday park" je relativno nova apartmanska zgrada, otvorena u decembru 2007. Ova rezidencija se nalazi na udaljenosti 400 m od centra mesta i oko 400 m od gondole, koja vodi za Passo Tonale. Od najbliže staze i žičare je odaljena oko 150m. Do samog skijališta goste besplatno prevozi lokalni ski-bus. U objektu se pored recepcije nalazi mali bar i prostor za druženje. Poseduje skijašnicu za odlaganje ski opreme, zatvorenu garažu koja se zaključava i sopstveni parking prostor na otvorenom.

Ponte di Legno se nalazi na 1256 m/nv i predstavlja lepo mondensko mestašce, koje je uspeo da zadrži šarm drevnog alpskog sela sa odlikama netaknute prirode, dok istovremeno objedinjuje sve potrebe savremenog turizma. Zahvaljujući novoj gondoli, povezan je sa ski terenima Passo Tonale. Do obližnjeg mesta Passo Tonale putem ima oko 10 km, a do njega vozi ski bus koji je besplatan uz važeći skipas.

Apartmani u ponudi:

Holiday park - Bilo 5 - Dvosobni apartmani za smeštaj 5 osoba

Apartmani su lepo uređeni i opremljeni. Sastoje se od velike prostorije za dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje za smeštaj 2 osobe. Spavaće sobe poseduju bračn ležaj za dvoje i posebni rasklopivi ležaj, koji se spušta iz ormana uz zid, a namenjen je jednoj osobi. U sklopu apartmana je i potpuno opremljena kuhinja sa mašinom za pranje sudova i mikrotalasnom rernom i trpezarija, kao i prostrano kupatilo sa tuš kabinom i WC.
Apartmani su opremljeni televizorom, telefonom, fenom u kupatilu..

Mape mesta:
Mapa mesta Passo Tonale
Mapa mesta Ponto di Legno