Apartmani Triglav - Bohinj

Residencija Triglav se nalazi u prekrasnom bohinjskom selašcu Stara Fužina, koji je na rubu takozvanog jezerskoga polja. Blizina i pogled na bohinjsko jezero su kroz sva godišnja doba božanstveno bajkovita. Rezidencija Triglav sa svojom udobnošću nudi ugodan užitak za odmor, a ujedno je to i odlično odredište za skijanje na skijalištima Vogla i Koble.  
U kući Vam je na raspolaganju sauna i trim kabinet sa svom potrebnom opremom za stlni tenis. Na raspolaganju je i besplatna garaža za bicikle i spremište za skije.

Moguće su različite dodatne aktivnosti kako leti: iznajmljivanje bicikla, kanjoning, kajak, kanu, vođeni izleti,jahanje, tako i zimi: škola skijanja, iznajmljivanje opreme za skijanje...

Udaljenost apartmana Triglav od:
Restorana  -  u kući
Stanica ski busa  -  pred kućom
Prodavnica  -  300m
Jezero  -  300m
Pošta  -  800m
Bankomat  -  800m
Skijalište Vogel  -  5,3 km
Skijalište Kobla  -  7,3 km
Železnička stanica  -  7,3 km
Aerodrom Brnik  -  66 km
Ljubljana  -  82 km

Rezidencija se satoji od  8 dvokrevetnih, 4 trokrevetnih, 10 četverokrevetnih i  5 peterokrevetnih apartmana, što je ukupno 93 ležaja.  Svaki apartman ima kuhinjsku nišu, Satelitsku TV, kupatilo i balkon. U kući se nalazi i restoran sa 50 stolicai terasom, gde će Vam sa zadovoljstvom servirati domaće i međunarodne specijalitete kuhinje.

Tip A: 20 m², za 2 osobe-studio
 Predsoblje (kuhinjska niša), dnevni boravak sa bračnim krevetom i dvosedom kupatilo-WC, sat TV, balkon.

Tip B: 26 m², za 2-3 osobe-studio
Predsoblje, kuhinjska niša, dnevni boravak (bračni krevet i fotelja na razvlačenje), kupatilo-WC, sat TV, balkon.

Tip C: 31 m²,  za 2-4 osobe-studio
Predsoblje, kuhinjska niša, boravak (bračni krevet i dvosed na razvlačenje), kupatilo-WC, sat TV, balkon.

Tip D: 38 m²,  za 2 do 4 osobe, dvoprostorni
Predsoblje, kuhinjska niša, dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom, kupatilo-WC, sat TV, balkon.

Tip E: 46 m²,  za 3 do 5 osoba, dvoprostorni
Predsoblje, kuhinjska niša, dnevni boravak sa dvojedom na razvlačenje, spavaća soba sa bračnim krevetom i dodatnim krevetom, kupatilo -WC, sat TV, balkon.