Residence La Tzoumaz

Rezidencija se nalazi u mestu La Tzomaz na 1530 m/nv sa neverovatnim pogledom na dolinu Rhone. Ono što je skijašima najvažnije, nalazi se preko puta istoimene gondole koja omogućava pristup jednom od najvećih skijališta na svetu - Verbier i 4 Doline. Do dna gondole se pruža i ski staza pa se može reći da će te doskijati do vrata zgrade. U neposrednoj blizini su prodavnice, kafei i restorani. Radi se o novom, tek izgrađenom, objektu koji će svoje prve goste da primi decembra 2016. Rezidencija raspolaže sa 90 dobro opremljenih komfornih apartmana površine od 40 do 90 m2 za smeštaj 4 do 8 osoba. U zgradi postoji lift a na donjoj etaži je zatvoreni parking.

Svi apartmani su potpuno opremljeni sa otvorenom kuhinjom, dnevnim boravkom, kablovskom TV, i balkonom sa neverovatnim pogledom na okolne planine. Grejanje u apartmanima je podno. Svaki apartman ima svj orman u skijašnici. Wi-Fi - Besplatan bežični internet dostupan u apartmanima.

U apartmanima je pušenje ZABRANJENO!

Opis apartmana:

4-krevetni 2P apartman površine 38-48m²
Dvoprostorni apartman koji sadrži dnevnu sobu sa ležajem na razvlačenje za dve osobe, spavaću sobu sa francuskim (bračnim) ležajem, kupatilo, odvojeni WC, balkon. Kuhinja sadrži šporet sa keramičkom grejnom pločom, frižider, mikrotalasnu rernu, mašinu za pranje sudova, aparat za kafu, čajnik, toster.

6-krevetni 3P apartman površine 54-58m²
Troprostorni apartman koji sadrži dnevnu sobu sa ležajem na razvlačenje za dve osobe, spavaću sobu sa francuskim (bračnim) ležajem, drugu spavaću sobu sa dva odvojena kreveta, kupatilo sa kadom i WC-om, drugo kupatilo sa tušem i WC-om, balkon. Kuhinja sadrži šporet sa keramičkom grejnom pločom, frižider, mikrotalasnu rernu, mašinu za pranje sudova, aparat za kafu, čajnik, toster.