Isola 2000 - Mart 2012 - Alias, na Forumu

Bilo je stvarno fantastično, nikada mi nije bilo tako dobro vreme na skijanju. Ne bi smetalno da je bilo malo više snega pa da su radile baš sve staze, ali u principu najveći deo skijališta jeste radio sve vreme. Ni ja nisam otišla u Auron, išlo se samo 1 dan a ostala dva polaska su bila otkazana zbog nedostatka snega - u Auronu je radilo svega 50tak% skijališta.

Staze se stvarno jako dobro pripremaju i ceo dan su "vozne" - doduše ne baš sve staze ali uvek ste mogli da pronađete neku koja je dobra u bilo koje doba dana. Konfiguracija terena je takva da je skijalište ipak namenjeno manje iskusnim skijašima i početnicima, ali meni nije bilo dosadno, ima i crvenih staza; crna nije radila ovog puta zbog pomenutog nedostatka snega.

Lux apartmani su pristojni, jedina mana im je što su nešto manji nego što sam očekivala, ali može da prođe. Ja sam iznajmila i posteljinu i peškire, posteljina je potpuno normalna tako da ne mora da se nosi svoja, a peškiri su takođe ok, jedino što u jednom kompletu dobijete samo 2 peškira pa je dobro da ponesete još 1 ili 2 svoja.

U Izoli nema ama baš ničega uveče, nemate gde ni da se prošetate, to je možda jedina mana, ali organizuju se izleti i žurke pa vreme brzo prođe, a može ko hoće i busom u Nicu.

Nica u povratku je šlag na torti - prelepa je, oduševila nas je. Sve u svemu, ovo mi je bilo najbolje skijanje u životu do sada, i vidim zbog čega svi kažu da je skijanje u Francuskoj ipak najbolje

21.03.2012. - Alias, na Forumu