Ski Tour de France - ivanmms sa foruma

A kada se slegne, ono još bolje . . .

Veliki pozdrav svim ski damama i džentlmenima sa Ski tour de France i hvala na nezaboravnom druženju. Posle "sleganja" utisaka možemo da kažemo da su sve dileme koje smo imali oko skijanja u 6 različitih centara (i to kakvih) za 10 dana bile nepotrebne i da, što se naše porodice tiče, ovo može da se okarakteriše kao nešto najbolje do sada.

Trebalo je samo da vidite izraze lica većine ljudi koji su videli mape skijališta kroz koja smo prošli i nevericu da je tako nešto moguće. A bilo je moguće i kvantitativno i kvalitativno. Naravno da se ne može govoriti o detaljnom upoznavanju svih centara (osim Puy Saint Vincent-a), a pogotovo ne o ponavljanju onoga što nam se svidelo, ali smo definitivno uspeli da steknemo jasnu sliku o svakom od njih i odskijamo i vidimo ono što smo smatrali za najinteresantnije.

Sa druge strane, osećaj koji samo imali šestog dana kada su se svi ostali pakovali za put kući, a pred nama je bilo još četiri dana vrhunskog skijanja, je stvarno dobar. Toliko za sada od nas, uskoro sledi i foto priča. Nadamo se da će nam ekipa iz Ski busa i ubuduće organizovati ovako atraktivne aranžmane (možda već uskoro neki produženi vikend, recimo, u Austriji).

Pozdrav i do viđenja na nekom novom ski druženju.

Slađana, Milutin i Ivan Ivanović