10/11/2021

Udruženje ljubitelja zimskih sportova SkiBus će i ove godine nastupiti na sajmu ExpoZim2021, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima skijanja i snowboarda. Manifestacija će se nakon godinu dana pauze, a i pored sadašnje teške situacije sa pandemijom Covid-19, održati od četvrtka 25. do nedelje 28. novembra, u Hali 5 Beogradskog sajma. Ovom prilikom pozivamo sve svoje članove, ski instruktore i vodiče, predstavnike udruženja, brojne prijatelje, ali i sve ostale ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand i ako već nisu, upoznaju se sa radom kluba i aktivnostima za narednu sezonu. Dođite da se družimo u našem improvizovanom "ski kafančetu", gledajući prezentacije najboljih svetskih skijališta. Dobro došli na EXPOZIM 2021!!!

Dalje...


23/11/2018

UDJITE U SVET SKIJANJA SA STRUČNIM I MOTIVISANIM INSTRUKTORSKIM TIMOM KOJI ĆE VAS UPOZNATI SA SVIM TAJNAMA OVOG DIVNOG SPORTA ZA SAMO SEDAM DANA.

- Od 16. do 23. decembra 2018. na Kopaoniku se organizuje kurs skijanja za odrasle.
- Nastava će biti organizovana za sve nivoe skijanja.
- Ograničavajući faktor su jedino godine (minimum 16).  
- Dolazak na seminar i smeštaj je u nedelju, a prvi skijaški dan na snegu je u ponedeljak 17.12.
- U nedelju 23.12. posle skijanja je povratak.

Dalje...


19/11/2018

SkiBus će i ove godine nastupiti na sajmu ExpoZim, gde će se predstaviti brojnim posetiocima i ljubiteljima zimskoga sporta. Manifestacija će trajati od 29. novembra do 02. decembra 2017, a održaće se u Hali 4 Beogradskog sajma.

Ovom prilikom pozivamo sve prijatelje, simpatizere, potencijalne i stare članove, ali i sve ljubitelje zimskih sportova, da posete naš štand, upoznaju se sa radom udruženja i aktivnostima za predstojeću sezonu.

Dalje...


10/03/2018

U ski centru Kopaonik, u Dolini sportova, u subotu i nedelju 24. i 25. marta 2018. održaće se SKI TEST. Svi koji  uzmu učešće biće u prilici da testiraju najnovije modele skija Atomic i Salomon za sezonu 2018/2019! Ski test organizuju Skijališta Srbije i Beosport koji zastupa ove renomirane brendove.

Dalje...


10/03/2018

U periodu od 02. do 04. marta 2018. godine  Ski centar "Popova Šapka" bio je domaćin delegaciji Udruženja ljubitelja skijanja "SKI BUS" uz Beograda, kojom prilikom im je predstavljeno skijalište Popova Šapka, njegovi potencijali i strateški planovi razvoja.

U toku boravka, između predstavnika ski centra, kojim gazduje“ Elem Tours“ iz Skoplja, zvaničnika Agencije za promociju i podršku turizmu Republike Makedonije i delegacije gostiju Udruženja SkiBus, organizovana je stručna interaktivna ski radionica - debata na temu razvoja i promocije ovog ski regioona.

Dalje...