POGLEDAJ ARANŽMANE ZA SKI CENTRE AURON I ISOLA2000, SA SMEŠTAJEM U AURONU..

NOVOOTVORENI OBJEKAT - REZIDENCIJA PRESTIGE 4*, izuzetnog kvaliteta, sa bogatim dodatnim sadržajem (bazen za goste u ceni) koji premijerno počinje sa radom 16.12.2023. u narednoj sezoni će ugostiti naše bropjne skijaše. Hit destinacija za narednu sezonu!!!

06-13. januar 2024. - Sedmodnevni program u ski centru Auron, poznatom skijalištu južnih Alpa. Skjajte na 140 km skijaških staza, u ski centru koga, kao i ostala skijalište te regije, odlikuje mnogo snega i sunca. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Auron, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Isloa 2000 koja ima 120 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora. Proverite zašto je skoro dve pune decenije ovo jedan od naših najpopularnijih programa. First minute SkiBus ponuda od 419 evra. Obezbeđen polazak iz Čačka.

Detaljnije...


13-20. januar 2024. - Sedmodnevni program u ski centru Auron, poznatom skijalištu južnih Alpa. Skjajte na 140 km skijaških staza, u ski centru koga, kao i ostala skijalište te regije, odlikuje mnogo snega i sunca. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Auron, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Isloa 2000 koja ima 120 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora. Proverite zašto je skoro dve pune decenije ovo jedan od naših najpopularnijih programa. First minute SkiBus ponuda od 449 evra.

Detaljnije...


09-16. mart 2024. - Sedmodnevni program u ski centru Auron, poznatom skijalištu južnih Alpa. Skjajte na 140 km skijaških staza, u ski centru koga, kao i ostala skijalište te regije, odlikuje mnogo snega i sunca. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Auron, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Isloa 2000 koja ima 120 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora. Proverite zašto je skoro dve pune decenije ovo jedan od naših najpopularnijih programa. First minute SkiBus ponuda od 459 evra.

Detaljnije...


16-23. mart 2024. - Sedmodnevni program u ski centru Auron, poznatom skijalištu južnih Alpa. Skjajte na 140 km skijaških staza, u ski centru koga, kao i ostala skijalište te regije, odlikuje mnogo snega i sunca. U ovom sedmodnevnom skijaškom programu pored ski centra Auron, imaćete prilliku da skijate i u ski centru Isloa 2000 koja ima 120 km ski staza, da posetite čuveni Monako i Mote Carlo i da nakon planine i snega, posetite i obiđete Nicu i prošetate dugom promenadom pokraj Sredozemnog mora. Proverite zašto je skoro dve pune decenije ovo jedan od naših najpopularnijih programa. First minute SkiBus ponuda od 419 evra.

Detaljnije...