Alpe d' Huez - sedmodnevni ski aranžmani


Sedmodnevni skijaški programi u januaru i martu u jednom od najpoznatijih francuskih skijališta - Alde d'Huezu. Na 10.000 hektara površine skijaške oblasti "Grand Domaine", prostiru se veoma raznovrsni ski tereni - 37 zelenih, 31 plava, 32 crvene i 17 crnih ski staza, ukupne dužine 238km, koje omogužavaju uživanje svima, od skijaša početnika do onih najiskusnijih. Sa najvišeg vrha Pic Blanc, na 3330 m/nv, polazi najduža crna staza na svetu "Sarenne" dugačka čak 16 km i predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje zimskih soprtova.

Sa ovog vrha se pruža veličanstveni panoramski pogled na okolne planisnke vrhove i susedno skijalište Les 2 Alpes. Izuzetna visina ski centra omogućava sneg prvoklasnog kvaliteta i jako duge skijaške staze, kojima se reko koje skijalište može pohvaliti. Glečersko sijalište, kao i preko 700 topova za veštački sneg, dodatno garantuju dobro skijanje u svim vremenskim uslovima od rane zime do kasnog proleća.

Dva snowparka, osvetljena staza za noćno skijanje, otvoreni bazen sa toplom vodom, ograđena skijaška područja za decu i staza za spust sankama, dodatno upotpunjuju ponudu ovog ski centra.

Polasci su petkom, a povratak je naredne nedelje (sedam dana boravka i dva dana puta).

Aranžman obuhvata:
- Smeštaj u odgovarajućim apartmanima u mestu Alde d'Huez.
- Šestodnevni skipas za ski centar Alde d'Huez (pokriva i dva dana skijanja u Les 2 Alpes-u).
- Autobuski prevoz na relaciji Beograd - Alde d'Huez - Beograd.

Skijašima će u toku boravka, jedan ili dva dana, biti organizovan fakultativni izlet u obližnji Les 2 Alpes, u zavisnosti od interesovanja. Ski pas ne iziskuje nikakvu doplatu.

 

 


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

Trenutno nema aktuelnih aranžmana za ovu ponudu.

Detaljnije o ski centru: Alpe d'Huez

Alpe d' Huez je jedan od poznatijih skijaških centara u Francuskoj i vrlo je primamljiv za sve zaljubljenike u zimske sportove.
Smešten na nadmorskoj visini od 1860 m, gradić Alpe d' Huez centar je istoimenog skijaškog kompleksa, sasvim sigurno jednog od najvećih u Ronskim Alpima. Skijalište povezuje nekoliko manjih satelitskih naselja smeštenih u podnožju planinskog masiva Grand Rousses...

Detaljnije...