Ski safari AUSTRIJA - ITALIJA - SLOVENIJA


Ski safari predstavljaju nezaboravnu višednevnu (3-5 dana) avanturu koja omogućava skijanje u različitim ski centrima u čak tri države: Italiji (Tarvisio, Sella Nevea); Austriji - Skijalištima Koruške (Gerlitzen, Bad Kleinkirchheim, Grossglockner, Nasfeld, Katschberg, Goldek, Innerkrems, Arnoldstein) i Sloveniji (Kranjska Gora, Krvavec, Cerkno, Vogel, Bovec). Smeštaj je u odgovarajućem hotelu iz koga je moguće lako i brzo doći do različitih skijališta, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku avanturu. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta, prvenstveno jer su ski centri iz tri različite države, na raspolaganju ugođaj i prijatan boravak u zimskom ambijentu mesta u kome smo smešteni.

Klasičan aranžman (od 3-dnevnog do 5-dnevnog) uključuje: prevoz na relaciji Beograd - Bled - Beograd, sve neophodne transfere do naznačenih skijališta, odgovarajuće usluge (noćenje, noćenje sa doručkom ili polupansion) u izabranom hotelu koji za konkretan aranžman bude u ponudi, jednodnevne skipas karte za skijališta koja se skijaju po programu putovanja u ski centrima Slovenije, Italije i Austrije, kao i kompletnu organizaciju i vođenje putovanja.

Program se najčešće realizuje u varijantama produženih vikenda (petak-nedelja ili subota-ponedeljak), ili u periodima prazničnih i neradnih dana (Božić, Sreternje, Osmi mart i sl.).

U zavisnosti od sezone ovaj program može biti korigovan, u smislu da može biti produžen i proširen sa jednim ili dva dodatna dana skijanja (u zavisnosti od eventualnih neradnih dana za praznike). Takođe, u određenim situacijama, moguće je da neki od navedenih ski centara bude zamenjen nekim drugim (prvenstveno se ta mogućnost odnosi na austrijska skijališta).


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

BLED - Ski safari INTERNATIONAL: Austrija - Italija - Slovenija, Sretenje, 14-19. februar 2023.

14-19. februar 2023. - SRETENJE. Sretenjske praznike i neradne dane iskoristite na pravi način. Pođite u nezaboravnu PETODNEVNU skijašku avanturu - SKI SAFARI INTERNATIONAL - koja omogućava skijanje u čak tri države i pet različitih skijališta: Sloveniji - Cerkno (1. dan), Italiji - Tarvisio (2. dan), Austriji - Goldeck (3. dan), Italiji -  Sella Nevea (4. dan) i Austriji - Arnoldstein / 3Landereck (5. dan). Smeštaj je u hotelu Park 4s* na Bledu, odakle se svakoda dana putuje na novu skijašku destinaciju. Skijašima je pored raznovrsnosti skijališta koja se nalaze u tri različite države, na raspolaganju prijatan i ugodan boravak u prelepom zimskom ambijentu Bleda i relaks odmor u wellness centru Živa. Paket uključuje autobuski prevoz sa svim neophodnim transferima do skijališta, pet dana u hotelu sa uslugom polupansiona, petodnevni skipas za navedena skijališta. Cena paketa od 489 evra.

Detaljnije...

Ski safari Austrija / Italija - Sretenje, 14-19. februar 2023.

14-19. februar 2023. - SRETENJE - NAJBOLJE OD KORUŠKE + bonus jedan dan Dolomiti Italija. Iskoristite Sretenje praznike i tokom 5-dnevnog boravka skijajte punih pet dana u 4 skijališta, nama najbliže austrijske regije Koruške (aus. Kärnten, eng. Carinthia) i jedan dan, kao bonus, skijanje u predivnim Dolomitima u ski centru Sexten. Raspored skijanja je sledeći: 1.dan: Goldeck (A), 2.dan: Sexten (IT), 3. dan: Grosglocner-Heiligenblut (A), 4. dan: Bad Kleinkirchheim (A) i 5.dan: Katschberg (A). Smeštaj je u hotelu Pacher 3*, u mestu Obervellach koje se nalazi zapadno od Spitala, odakle se svakoga dana odlazi na novu skijašku avanturu. Cena paketa: prevoz sa svim transferima do skijališta, pet noćenja sa doručkom i pet odgovarajućih dnevnih skipasova - od 499 evra.

Detaljnije...

Ski safari - Koruška i Dolomiti - Goldeck, Sexten (Dolomiti), Heiligenblut, 09.-12.mart 2023.

09-12. mart 2023. - Ski safari Austrija i Italija (Koruška + Dolomiti)
U sunčanom martu, zatvorite ski sezonu sa posebnom ski avanturom. Provedite produženi vikend skijajući na dva skijališta severnog dela Koruške i jednom skijalištu veličanstvenih Dolomita. Program podrazumeva puna tri dana skijanja na različitm skijalištima i to: 1.dan: Goldeck (Austrija), 2. dan: Sexten (Italija - Dolomiti) i 3.dan: Grosglocner-Heiligenblut (Austrija). Smeštaj je u hotelu Pacher u mestu Obervellach ili hotelu Gasthof Kaperle u gradiću Spittal, odakle se svakoga dana odlazi na novi skijaški izlet i avanturu.
Cena od 309 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Moltaler glečer

Gelečer Moltaler (Mölltaler) je nama nabliže glečersko skijalište koje se nalazi u austrijskoj pokrajinu Koruška u njenom severnom delu, u blizini austrijske pokrajine Salzburg. Skijalište na glečeru se prostire na visinama imeđu 2100 – 3122 m/nv. Staze na Molltaleru su široke, dobro uređenje, a snega ne nedostaje. Na glečeru prevlađuju crvene i  plave staze, čija ukupna dužina iznosi oko 53 km uvezanih sa 9 žičara. Posebno je privlačan 16 km dugački spust koji sa vrha sa mnogo varijanti vozi u podnožje.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Goldeck

Skijalište Goldeck se nalazi u zapadnom delu austrijske regije Koruška iznad mesta Spittal. Skijaško područje se prostire na 63 ha između 556 m i 2.142 m nadmorske visine. Glavna odlika skijališta su dobro uređene staze i moderne žičare. Sastoji se od ukupno 30 km staza, od toga 9 km teških, 10 km srednje težine i 11 km laganih staza. Skijalište nudi najširi spektar mogućnosti za sve, od početnika do naprednih skijaša.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Tarvisio

Tarvisio se nalazi u dolini Val Canale na 754 m/nv na tromeđi Italije, Austrije i Slovenije. Lokalnim putem od Kranjske Gore ima 15 minuta voznje. Grad je bio domaćim Zimske Univerzijade 2003. Na ovom skijalištu su vožene i spust i superveleslalom trke FIS Svetskog kupa. Poznat je i po velikoj robnoj pijaci, mestu snadbevanja i mnogih domaćih vlasnika butika.

Skjaliste se nalazi na samom rubu gradica Tarvisia. Konfiguracija terena deli skijaliste na dva dela koja su povezana sa kraćim četverosedom i po dve vezne ski staze.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Sella Nevea - Kanin

Sella Nevea, maleno naselje koje se nalazi u Italiji, sa zapadne strane planinskog masiva iznad Bovca. Za razliku od Boveca u Sloveniji, sa italijanske strane pristup skijalištu je puno udobniji. Iz Sella Nevea, kao i iz Boveca, na skijalište izvlači kabinska žicara - gondola, ali novijeg datuma i veceg kapaciteta.
U izuzetnom prirodnom okruženju sa planine Kanin se može uživati u veličanstvenom pogledu na Triglav i Julijske Alpe kao i Jadransko more - Tršćanski zaliv koi je vazdušnom linijom udaljen 60km.

Detaljnije...