Produženi ski vikend Jahorina - Bjelašnica


Platite 2, skijajte puna 3 dana na dve olimpijske planine!!! Petak - Jahorina, subota - Bjelašnica, nedelja - Jahorina.

Petak:
- 02:00 Polazak sa parkinga Sava centra
- Dolazak na Jahorinu (oko 8:00)
- Pun skijaški dan na Jahorini
- Po zaveršenom skijanju odlazak u Sarajevo u jedan iz hotela koji produženog konkretnog vikenda ude u ponudi
- Slobodno vreme, predviđeno za obilazak Sarajeva i večeru tradicionalnih bosanskih specijaliteta u sopstvenoj režiji..

Subota
 -7:30 Doručak,
- 8:00 polazak na Bjelašnicu
- Ceo skijaški dan
- Povratak u hotel
- Večera u hotelu
- Slobodno vreme.

Nedelja
- 7:30 Doručak
- 8:15 Polazak na Bjelašnicu,
- Pun skijaški dan na Bjelašnici
- Povratak u hotel
- Večera u hotelu
- 19:00 polazak za Beograd.

Aranžnan obuhvata prevoz na relaciji Beograd - Sarajevo - Beograd, prevoz i transfer sva tri dana u ski centre, kao i dva polupansiona u hotelu/hotelima koji budu u ponudi.
Prvog dana je ostavljeno da se organizuje večera u sopstvenoj režiji u Sarajevu, a dva polupansiona su tako iskorišćena da se počne sa doručkom u subotu, a završi sa večerom u nedelju, neposredno pre polaska (jer tada ne bi bilo vremena za organizaciju večere u sopstvenoj režiji).

Moguće je koristiti i samo prevoz do Jahorine. Polazak iz Beograda u petak u 2:00 (ujutru).

PONUDA SMEŠTAJA ZA PRODUŽENI SKI VIKEND JAHORINA-BJELAŠNICA

Za produženi ski vikend Jahorina-Bjelašnica-Jahorina, SkiBus za svoje skijaše obezbeđuje smeštaj u hotelima u Sarajevu. Ovo je odlična varijanta iz više razloga. Prvo hoteli u Sarajevu su cenovno povoljniji od smeštajnih objekata u ski centrima, a blizina Sarajeva omogućava lak i brz transver skijasa do staza. Sa druge strane dodatna vrednost je što se putnicima pruža mogućnost boravka u ovom prekrasnom gradu, jer lagana šetnja živopisnim starim ulicama Sarajeva i uživanje u prirodi i u tradicionalnim specijalitetima bosanske kuhinje svakako dobro dođu posle skijanja…

Naša preporuka dodatnih sadržaja pored nezaboravnog skijanja na olimpijskim planinama...


Aktuelni aranžmani za ovu ponudu:

SKI OPENING - BJELAŠNICA, 21-24. decembar 2023.

21-24. decembar 2023. - SKI OPENING - BJELAŠNICA. Druga polovina decembra, sezone 23/24, rezervisana je za ski opening na Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do Bjelašnice). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* ili Hills 5* u Sarajevu. Cena od 159 evra.

Detaljnije...

SretenjSKI ski safari - 3 dana Jahorina i 1 dan Bjelašnica, sa smeštajem u Sarajevu,14-18. februar 2024.

14-18. februar 2024. - SretenjSKI ski safari program - 3 dana JAHORINA i 1 dan BJELAŠNICA.  U okviru petodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH (Hollywood 4* ili Hills 5*) imaćete priliku da skijate na dve olimpijske planine i to tri dana na Jahorini i jedan dan na Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli  Holywood 4* i Hills 5* na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će omogućiti obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim. Aranžman uključuje: četiri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* ili Hills 5* u Sarajevu (po izboru putnika), prevoz na relaciji BG - Sarajevo - BG i sve nephodne transvere do skijališta po programu puta, te 3-dnevni skipas za ski centar Jahorina, kao i 1-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica. Cena paketa od 269 evra.

Detaljnije...

Sretenje u Sarajevu sa 4 dana skijanja na Bjelašnici, 14-18. februar 2024.

14-18. februar 2024. - Skijajte za sretenjske praznike (sreda-nedelja) na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, u okviru petodnevnog skijaškog aranžmana, sa smeštajem u Sarajevu, u jednom od najboljih hotela u BiH. Iskoristite neradne dane i mini odmor i punih 4dana skjajte na olimpijskoj planini Bjelašnici. Smeštaj u gradu Sarajevu upotpuniće vaš boravak i ponudiće obilje sadržaja i gastronomskih užitaka. Hoteli  Holywood 4* i Hills 5* na Ilidži, kao jedni od najboljih hotela u Bosni, gostima će ponuditi obilje dodatnog sadržaja i boravak će učiniti prijatnim i relaksirajućim. Aranžman uključuje: prevoz na relaciji BG - Sarajevo - BG i sve nephodne transvere do skijališta, 4-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood ili Hills u Sarajevu. Cena od 249 evra.

Detaljnije...

SKI CLOSING - BJELAŠNICA, 29. februar - 03. mart 2024.

VUCKO.jpg

29. februar - 03. mart 2024. - SKI CLOSING - BJELAŠNICA. SkiBusovo zatvaranje ski sezone na olimpijskoj lepotici Bjelašnici, sa smeštajem u izvanrednim hotelima Hollywood 4* i Hills 5* na Ilidži u Sarajevu. Sama lokacija hotela izuzetno pogoduje odlasku na skijalište (izdvojena od gradske vreve, na samom rubu Sarajeva, najbliža je tačka iz grada do skijalitšta Bjelašnica). U okviru četvorodnevnog skijaškog aranžmana skijajte puna 3 dana (petak-nedelja) na Bjelašnici i upoznajte ovaj ski centar koji je nepravedno bio zapostavljen od strane naših skijaša prethodne dve decenije. Boravak u Sarajevu, koji sa svojim jedinstvenim šarmom oličenim u spoju različitih kultura i vremenskih epoha, vrednost ovoga programa dodatno upotpunjuje. Gostima će na rapolaganju biti brojni wellnes i spa sadržaji hotela iz ponude, što će svakako boravak učiniti još prijatnijim i relaksiranijim. 
Aranžman uključuje: autobuski prevoz i sve nephodne transvere do skijališta, 3-dnevni skipas za ski centar Bjelašnica, kao i tri noćenja sa doručkom u hotelu Hollywood 4* li Hills 5* u Sarajevu. Cena od neverovatnih 175 evra.

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Jahorina

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od Sarajeva (28km) i graniči s drugom olimpijskom lepoticom, Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984 godine kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara. Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). U toku zimskog perioda ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača..

Detaljnije...

Detaljnije o ski centru: Bjelašnica

Planina Bjelašnica, jedna od olimpijskih planina na kojoj je za vreme XIV Zimskih Olimpijskih Igara 1984.god. održano takmičenje u alpskom skijanju za muškarce, nalazi se u središnjem delu Bosne i Hercegovine, smeštena jugozapadno, na udaljenosti od 25 km od Sarajeva. Neposredno do nje nadovezuje se planina Igman.

Zima na Bjelašnici traje od novembra do maja mjeseca i ume da napravi snežne smetove visoke i do nekoliko metara..

Detaljnije...