Škola skijanja

SkiBus svojim članovima omogućava školu skijanja na svim skijalištima i svim ski centrima u kojima udruženje organizuje svoje skijaške ture i aranžmane. Naučite da skijate i uđite u svet skijaša, unapredite svoje znanje i izbrušite sopstvenu tehniku i stil sa našim najboljim instruktorima. Za početnike je obezbeđena potpuno besplatna skijaška obuka! Škola skijanja će se organizovati u ski centrima Francuske, Austrije, Italije, Slovenije, kao i domaćim ski centrima u svim varijantama programa od ski vikenda do sedmodnevnih tura. Konkretan program obuke će se realizovati ukoliko bude prijavljen dovoljan broj polaznika za svaki program posebno. Na stranici za svaki konkretan program obuke će biti naznačeno koliki je minimalni broj polaznika da bi se isti i realizovao.

U ovoj sezoni, u ski centru Isola2000, u Francuskoj, bez obzira na broj prijavljenih učenika, radiće se ski obuka i skijalište Isola 2000 će predstavljati centar obuke našeg udruženja. Odatle planiramo da regrutujemo armije naših novih skijaša.


Skill Store
, zvanična SkiBusova škola skijanja, koju vodi trener Marko Matijević, uključuje instruktore skijanja sa višegodišnjim iskustvom u radu, kvalifikovane za sve nivoe znanja, od obučavanja skijaša-početnika i rada sa decom, do usavršavanja znanja iskusnih skijaša koji žele da budu u toku sa savremenom tehnikom skijanja. Akcenat je stavljen na modernim programima obuke čiji je osnovni zadatak da vas što pre i na zanimljiv način dovedu do željenog cilja. Uz uvek nasmejane instruktore i ski trenere, koji poseduju veliko znanje i iskustvo, u ambijentu najboljih svetskih skijališta - pohađajte našu školu skijanja.

Svi naši instruktori su licencirani od strane međunarodne federacije instruktora skijanja i u svetu skijanja se uglavnom prepoznaju kao bivši uspešni profesionalni skijaši unutar i van granica Srbije, koji su nakon prestanka bavljenja aktivnim takmičenjem, nastavili da služe skijanju kao perspektivni treneri ili instruktori skijanja. Mi imamo ideju da pomerimo granice najkvalitetnije usluge škole skijanja i time maksimalno ulepšamo vaš boravak na snegu.

U ponudi ski škole će biti sledeći programi obuke:

ŠKOLA SKIJANJA ZA POČETNIKE - Početni nivo


NAPREDNA OBUKA 1 - Napredni nivo 1            


NAPREDNA OBUKA 2 - Napredni nivo 2            


CARVING KURS                                             


SKI VRTIĆ                                                    


Ukoliko želite da se prijavite na neki ovih programa neophodno je da to uradite najkasnije 10 dana pre vašeg putovanja, kako bi se organizovale grupe polaznika i obezbedili odgovarajući instruktori. U slučaju da ne bude prijavljen dovoljan broj ljudi koji je minimalno potreban za realizaciju programa (naznačen u svakom programu posebno), isti neće biti organizovan. Ovo ne važi za skijališta koje smatramo centrima naše ski obuke, gde će  uvek biti obezbeđena obuka za početnike. Naknadno prijavljivanje polaznika, neposredno pre i tokom trajanja aranžmana, za bilo koji od navedenih programa obuke, bitće moguće jedino ako bude slobodnih mesta u unapred formiranim grupama..

Za bilo koji program obuke, mogu se prijaviti svi zainteresovani članovi SkiBusa, na kontakte udruženja ili ski škole.

Direktno se za neki od navedenih programa obuke možete prijaviti ovde..