Les Orres rezidencija

Rezidencija Les Orres se nalazi u delu naselja na 1650 m/nv. Udaljena je 200 m od polazne stanice žičare sedežnice "Champs Lacas". Povratak do apartmana je na skijama.

Kompleks se nalazi 1,5 km od centra mesta do koga vodio besplatan ski bus koji ima polaske na svakih 20 minuta.

Na raspolaganju je grejani zatvoreni bazen, kao i društveni prostor sa bilijarom, stonim fudbalom, stonim trenisom. Takođe i sauna za 6 osoba uz doplatu (40 min - 6-10 eur po osobi, u zavisnosti od broja osoba, uz predhodnu rezervaciju).

Rezidencija raspolaže različitom strukturom apartmana od 1/3 do 1/10-kretnih. U ponidi SkiBusa su dobro opremljeni 4-krevetni studio ili 6-krevetni dvoprostorni apartmani. Wi-Fi na recepciji besplatan.

STUDIO ZA 4 OSOBE
Studio  je površine 33m² sa balkonom ili terasom, maksimalnog kapaciteta za 4 osobe. Raspolaže sa krevetom – sofom na razvlačenje za 2 osobe i nišom – kabinom sa krevetima na sprat za još dve osobe. U okviru studija je kuhinja koja sarži šporet, frižider, mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove, aparat za kafu. Kupatilo ima kadu ili tuš, sa integrisanim ili odvojenim wc-om. U studiju ima televizor.

APARTMAN ZA 6 OSOBA
Apartman površine 40 m², troprostorni sa balkonom ili terasom, maksimalnog kapaciteta za 6 osobe.
Raspolaže sa dnevnim boravkomsa krevetom – sofom na razvlačenje za 2 osobe, spavaćom sobom sa francuskim ležajem kao i spavaćom sobom sa krevetom na sprat. Kompletno opremljena kuhinja sarži šporet, frižider, mikrotalasnu rernu, mašinu za sudove, aparat za kafu. Kupatilo ima kadu ili tuš, sa integrisanim ili odvojenim wc-om. Apartman ima televizor.