Aparmansko naselje Orelle

Apartmansko naselje Orelle se nalazi u malom francuskom selu Orelle, koje je locirano u podnožju Tri Doline, sa druge strane padine u odnosu na skijalište na 900 m/nv. Apartmansko naselje (Le Hameau des Eaux d'Orelle***) se nalazi na svega dva minuta vožnje besplatnim SkiBusom do početne stanice gondole Troies Valles Express, koja vodi do samog skijališta Val Thorensa (izlazi se na plato Plan Bouchet na 2350 m/nv za svega 15 minuta odakle je dalje dostupno kompletno skijalište Val Thorens). Stanica busa se nalazi odmah ispred recepcije apartmanskog naselja, polazi svakih 10-20 minuta.

Apartmansko naselje Orelle je izgrađeno u "Savoiard" arhitektonskom stilu između 2007 i 2011. godine, podijeljeno je u 8 zasebnih objekata i sadrži ukupno 111 apartmana ili studija. Ponuda smeštaja je različite strukture, od 2-krevetnih studija do 8 krevethih apartmana. Svaki apartman poseduje sopstvenu skijašnicu. U okviru kompleksa se nalazi spa centar sa bazenom, prodavnica - mini market, bar, prostor za organizovane programe i žurke.

Svaki apartman je sa balkonom ili terasom, kuhinjskom nišom (4 električne ploče, mikrotalasna ili rerna, aparat za kafu, toster, neki sa mašunom za pranje posuđa), LCD TV, kupatilo (većinom odvojeni WC). Posteljina je obezbeđena, a peškiri se mogu iznajmiti ili poneti svoji sa sobom.

Ove sezone u ponudi SkiBusa su:

 - Studio za 4 osobe, 23-30 m²: dnevno spavaći prostor sa kaučem na razvlačenje za 2 osobe, u predsoblju kreveti na spart.

 - Dvo prostorni apartman za 5 osoba 32-45 m²: dnevno spavaći prostor sa 2 odvojena kreveta + dodatni ležaj, spavaća soba s bračnim ili 2 odvojena kreveta.Video prezentacije ovog smeštaja