COVID SAFE HOTEL - BUGARSKA

COVID SAFE HOTEL - BUGARSKA

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše putnike dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi se nalaze objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših putnika, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?
1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, gartantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

NAPOMENA: od trenutka otkaza aranžmana, u roku od 7 dana, klijenti su u obavezi da agenciji dostave PCR test pozitivan na COVID-19, kako bi stekli pravo na povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

Spisak objekata iz programa COVID SAFE HOTEL:

    Hoteli u Banskom:

    Hoteli u Borovecu:
    Hoteli u Pamporovu:

 

Svi hoteli pridržavaju se preporuka Bugarske Vlade i Ministarstva zdravlja, kao i preporuka Svetske zdravstvene organizacije i lokalnih zdravstvenih odeljenja, te u skladu sa tim preduzimaju stroge mere sa ciljem suzbijanja pandemije SARS-CoV-19